ANTALYA'DA TEKNE ŞOVU SONA ERDİ

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Deniz Ticaret Odası işbirliğinde, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Gemi Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ile hazırlanan BOAT ANTALYA 2. Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı, 13-17 Mart 2019 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Sektörde faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile ‘’Turizmin Başkenti” Antalya’yı önemli bir iş platformuna dönüştüren 2.Boat Antalya Fuarı, 100’den fazla firma ve firma temsilciliğinin katılımı geçtiğimiz yıla oranla %50 büyüme gösterdi. Fuar sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve fiyat avantajları ile buluşturan önemli bir platform haline geldi.
Fuarda motorlu ve motorsuz teknelerin yanı sıra balık av ve malzemeleri, dalış malzemeleri,  su sporları aksesuar ve ekipmanları, jet-ski, dıştan takma motorlar, kamp malzemeleri (çadır, uyku tulumu vb.), karavan çeşitleri ve donanımları, fonksiyonel doğa giysileri, kano, kayık, şişme botlar, sörf, su kayağı, rafting malzemeleri gibi ihtiyaçları olan her türlü malzeme, ekipman ve aksesuarına kadar binlerce çeşit ürün sergilendi.
Fuar Boyunca TÜDAV’ın destekleriyle Antalya Kıyılarında Çöp Sorunu Nasıl Engellenir, Nesli Tehlike Altındaki Denizel Canlılar, Antalya’da Dalış Merkezleri Dün-Bugün-Yarın ve Önümüzdeki 25 Yıl İçinde Yat Limanları ve Özel Tekne Barınakları gibi fuar ziyaretçilerinin ilgisini çeken seminerler gerçekleştirildi. Bunu yanı sıra fuar kapsamında İlk Türk Antarktika Seferi Fotoğraf Sergisi ziyaretçilerle buluşturuldu.
Fuar Antalya ve çevre iller başta olmak üzere tüm Türkiye’den gelen binlerce kişi tarafından ziyaret edilerek sektörde önemli bir buluşma adresi olduğunu kanıtladı. Bölgenin gücü göz önünde bulundurularak doğru bir lokasyonda yapılan bu fuardan katılımcılar son derece memnun ayrıldı. Fuar süresince katılımcılardan bazıları yüksek ölçekli satışlar gerçekleştirerek 2020 yılı için şimdiden rezervasyonlarını yaptırdılar.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN