ANTALYA’DA OTOMOBİL VE TEKNE ŞOVU SONA ERDİ

TÜYAP Fuarcılık tarafından Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB’in değerli destekleri beraberinde  ODD Otomobil Distribütörleri Derneği işbirliği ile hazırlanan ANTALYA OTOSHOW Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı ve Antalya Deniz Ticaret Odası işbirliği ve TUROFED Türkiye Otelciler Federasyonu’nun değerli destekleri ile hazırlanan BOAT ANTALYA Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı 13-18 Mart 2018 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı gerçekleşti.

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat ALAGÖZ; Otomobil ve deniz tutkunlarının aynı çatı altında toplayan fuar binlerce kişi tarafından ziyaret edilerek sektörlere güç kazandırdı.

12 Mart Pazartesi günü Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu’nun katılımlarıyla görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan OTOSHOW ve BOAT ANTALYA Fuarları 18 Mart Pazar günü sona erdi. Fuar Antalya ve çevre illerden binlerce kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre önemli bir ivme kazandırdı. Motorlu-motorsuz yelkenli tekneleri ve su sporları ile ilgili tüm ekipmanların yanı sıra lider otomobil firmalarının en yeni modellerinin sergilendiği fuardan katılımcılar memnun ayrıldı.

BOAT ANTALYA’DA SATIŞLAR YÜZ GÜLDÜRDÜ

Boat Fuarı ile Antalya’yı uluslararası seviyeye taşıma hedefinde önemli bir adım atıldığını ileten Alagöz;  ‘’Katılımcılarımızdan gelen olumlu dönüşler ve yüz güldüren satışların sonucu doğru bir lokasyonda doğru bir fuar yapmanın gururunu yaşıyoruz’’ diye belirtti. Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye’den gelen nitelikli alıcıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan katılımcılarımız seneye daha fazla ürün çeşitliliği ile fuarda yer almak istediklerini iletti.

LÜKS ARAÇLAR ALICILARI İLE BULUŞTU

BMW,Jaguar, Lexus Tesla gibi üst segment lüks araçlar fuarda alıcıları ile buluştu. Alagöz; Fuarımızda yer alan Renault, Fiyat, Toyata gibi markaların yanı sıra lüks otomobil markaları BMW, Jaguar, Lexus, Tesla gibi lüks markaların fuar çatısı altında alıcıları ile buluşması sektöre hareket kazandırdı’ diye belirtti.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN